3,570 Kč, Brno
3,570 Kč, Ostrava

Program zájezdu

Bavorsko, největší spolková země Německa, září svou bohatou historií a rychlým rozvojem, spojuje v sobě bohaté dědictví a moderní vývoj.

Zdejší bývalá svobodná říšská města vyprávějí svůj příběh prostřednictvím majestátní architektury a poutavých památek, zanechávajíce náměstí a uličky zaplněné životem a historií.

Tato bouřlivá minulost vytvořila unikátní kulturní a architektonické dědictví.

1 den

První den je věnován pohledu na Řezno, kdysi římskému a prvnímu hlavnímu městu Bavorska, které se může pyšnit kvalitním architektonickým dědictvím, uznávaným UNESCO. Prozkoumáme spletité uličky plné studentů, od Solného domu až po Kamenný most,  Nevynecháme ani ochutnávku slavných buřtů ve Wurstkuchl.

Část dne věnujeme prohlídce koncentračního tábora Dachau. 

Památník v Dachau je symbolické místo, které připomíná hrůzy nacistického režimu a oběti holocaustu. Nachází se na místě bývalého koncentračního tábora Dachau, který byl jedním z prvních a největších koncentračních táborů v Německu. Památník slouží jako místo vzpomínky a zamyšlení, kde návštěvníci mohou objevit tragické události minulosti a připomenout si důležitost zachování lidských práv a respektu k lidské důstojnosti. Je to místo, které nás utvrzuje v odhodlání, aby se hrůzy minulosti nikdy neopakovaly.

2 den

Druhý den nás zavede do Mnichova, kde se tradice a moderna prolínají v každém kroku. Prozkoumáme Olympijský park, místo plného sportovního ducha a architektonických skvostů, a vyhlédneme si město z 290 metrů vysoké televizní věže. Při procházce centrem města nevynecháme ikonický trh Viktualienmarkt, kde se tradice a čerstvost potravin prolínají již více než 200 let. 

Tyto dva dny jsou jen zlomkem z mnoha památek a zážitků, které Bavorsko nabízí. Každá návštěva zde zanechá stopu v paměti, jako cenný kousek v bohaté mozaice historie a kultury.

Návrat ve večerních hodinách. 

Kam pojedeme?

Doplňující Informace

Hostel/hotel

Snidane

Vicedenni

Autobus

Cena

Cena zahrnuje:

  • Doprava
  • Ubytování
  • Průvodce
  • Cestovní pojištění
  • Snídaně
  • Mapa
  • 2 x nocleh

Cena nezahrnuje:

  • Vstupné

Cestovní Pojištění

  • Cestovní pojištění sjednáváme u pojišťovny UNION na základě seznamu jmen s daty narození.

    Pojišění COVID je dnes možné sjednat, jako každé jiné cestovní pojištění, u všech pojišťoven. 

    Dokumenty cestovní pojištění

Kontaktujte nás

Vypňte Vaše jméno.
Vyplňte Vaši emailovou adresu.
Neplatný vstup
Vypňte Vaši adresu.
Neplatný vstup
Neplatný vstup
Zaškrtněte pole nejsem robot na konci formuláře. Děkujeme.

Video

Nevíte si rady? Volejte kdykoliv.

+420 777 197 768

+420 770 655 035

Jak objednat

Rezervačním formulářem

Emailem: info@ck-zajezd.cz

Náš příběh

Počínaje au-pair v Anglii přes cestování Amerikou při vysokoškolských studiích až po křižování Evropy s našimi syny. Její historii, kulturu, přírodu, zvyky i gastronomii máme s manželem nejraději. Proto cestujeme křížem krážem Evropou. A odhalujeme dětem a studentům tajemství a místa, kde jsme téměř prošoupali podrážky. S kolegy průvodci naladěnými na podobnou notu. V pohodlí a bezpečí dnešní doby.

Kontakt

+420 777 197 768

info@ck-zajezd.cz

Kudyznudy.cz - tipy na výlet

Cestovatelský žurnál. Pohladí. Navnadí. Inspiruje.

Sledujte nás na sociálních sítích: